Marinetorvet Trustpilot Score  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Grønland   Levering Færøerne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

 GPS bærbare  Garmin GPS ure  Garmin Quatix 7 Saffire Edition
Garmin Quatix 7 Saffire Edition

Garmin Quatix 7 Saffire Edition


Læs om leveringstider Levering indenfor 3 hverdage

Garmin Quatix 7 Saffire Edition


Garmin Quatix 7 med AMOLED skærm er for den kræsne sejler, som ønsker det bedste udstyr. Ikke blot har Saffire Edition uret en uovertruffen skærm, det har også større hukommelse og højere opløsning end standard udgaven.

Uret er spækket med lækre funktioner, som giver oplevelsen af at været i fuld kontrol på vandet. F.eks. kan du med et hurtigt tryk se søkort, styre autopiloten, skrue op for musikken, få vist dybden eller få den perfekte start på kapsejladsen med Garmin Sailassist funktionen.

AMOLED skærm
Direkte sollys er ikke noget problem for dette letlæselige, klare AMOLED display. Med en opløsning på hele 416 x 416 pixels står informationerne krystalklart.

YDEEVNE SOM DESIGN
Det robuste, sofistikerede design har en stor 1,3″ skærm, der altid er tændt, og ramme i rustfrit stål. Uret er vandtæt op til 10 ATM, det betyder op til 100 meter.

TOUCHSCREEN OG KNAPPER
Konventionel knapstyring, der fungerer i ethvert miljø, matches med en hurtigtreagerende ny touchscreen, der giver hurtig adgang til valg og funktioner.

BATTERILEVETID
Et internt, genopladeligt lithiumbatteri giver op til 18 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 57 timer i GPS-tilstand og op til 60 dage i UltraTrac™ batterisparetilstand.

OMFATTENDE TILSLUTNINGSMULIGHEDER
quatix® 7 opretter forbindelse til udvalgte kompatible Garmin plottere og fjernbetjening af vigtige MFD funktioner, herunder søkortzoom, layoutgenvej, Fusion® stereo, autopilot og meget mere.

AUTOPILOT-BETJENING
Selv når du ikke tager styrepladsen, kan du styre båden. Åbn autopilot-appen for at ændre kurs, aktivere mønsterstyring og følge en GPS-rute

FUSION-LINK™ LYDSYSTEM
Betjen dit underholdningssystem om bord fra dit ur med det indbyggede Fusion-Link™ Lite-app.

STREAM DATA
Få vist data – herunder vanddybde, motorens omdrejningstal, vind, brugerdefinerede data med mere – direkte på håndleddet, når du forbinder quatix® 7 med bådens kompatible enheder.

ADVARSLER OG ALARMER
quatix® 7 giver dig bedre overblik over situationen på vandet og advarer dig om forestående tidevandsændringer og ankertræk.

WAYPOINT-MARKERING
Der er ingen grund til at vende tilbage til styrepladsen for at markere hver fangst. Brug uret til at placere plotter-waypoints fra et hvilket som helst sted på båden.

GARMIN SAILASSIST™ FUNKTIONER
Når det gælder sejlads, skal du ikke blot time din start – du skal visualisere den. Opret en virtuel startlinje for at time den perfekte start. Brug også tack assist til at se, om du er foran for tværs eller agten for tværs.

BLUECHART® G3 KORT
quatix® 7 understøtter premier søkort over kystområder med integrerede Navionics® data.

FLERKONTINENTS TOPO KORT
Download TopoActive kort fra hele verden for at holde dine udforskninger på rette spor. Brug indbygget Wi-Fi® tilslutning til nemt at indlæse og opdatere kort og software uden at bruge en computer.

KORT OVER GOLFBANER
Adgang til fuldfarve CourseView kort for mere end 42.000 golfbaner over hele verden, og få touch targeting og funktionen PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KORT
Angrib pisterne med forudindlæste SkiView kort, og se løjpenavne og sværhedsgrader for mere end 2.000 skisportssteder på verdensplan.

MULTI-GNSS-UNDERSTØTTELSE
Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok.

ABC-SENSORER
Naviger din næste rute med ABC sensorer, herunder en højdemåler til højdedata, trykhøjdemåler til at overvåge vejret og et 3-akset elektronisk kompas.

INDBYGGEDE SPORTS-APPS
Brug forudindlæste aktivitetsprofiler til trail- og baneløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb, golf, surfing, indendørs klatring med mere.

SURFFUNKTIONER
Bliv klar til at fange bølgerne. Dette quatix ur fungerer sammen med Surfline Sessions™ funktionen, der opretter en video af hver bølge, du rider på foran et Surfline® kamera2. Så du kan se dem senere og se, hvordan du klarede dig, med dit abonnement på Surfline Sessions.

PRÆSTATIONSMÅLINGER
Se avancerede træningsmålinger, der indeholder dynamik, varme- og højdejusteret VO2-max, justering af trailløb, restitutionsanbefaling med mere.

RESTITUTIONS-ANBEFALING
Efter hver træning fortæller restitutionstiden dig, hvornår du er klar til endnu en hård træning. Den tager endda hensyn til træningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

HÅNDLEDSBASERET PULS
Uret måler konstant din puls3 for at hjælpe med at måle, hvor hårdt du arbejder under aktiviteter – selv under vand.

SØVNSCORE OG AVANCERET SØVNOVERVÅGNING
Få en komplet oversigt over dine lette, dybe og REM søvnstadier. Se det hele i en dedikeret widget, der omfatter din søvnscore og anbefalinger.

SUNDHEDSOVERVÅGNINGSAKTIVITET
Med data fra urets forskellige sensorer for kropstilstand hjælper denne funktion med at holde styr på dine daglige biometriske og wellness-tendenser på et øjeblik.

SMART-NOTIFIKATIONER
Modtag e-mails, sms og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.

GARMIN PAY™ KONTAKTLØSE BETALINGER
Kom nemt gennem betalingskøen med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning via deltagende udbydere.

MUSIK-APPS
Download sange og afspilningslister fra dine Spotify, Deezer eller Amazon Music konti (abonnement kan være påkrævet). Brug trådløse hovedtelefoner (medfølger ikke), så du kan lytte uden telefonen.

SIKKERHEDS- OG SPORINGSFUNKTIONER
Når uret og telefonen er parret, kan din live-position sendes i en meddelelse til dine kontakter manuelt eller – under udvalgte outdoor-aktiviteter – automatisk med indbygget hændelsesregistrering4.

CONNECT IQ™ STORE
Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store på din kompatible smartphone

Udseende og ydeevne


Displaystørrelse, BxH: 1,3″ (33,02 mm) i diameter
Displaytype: AMOLED (altid tændt)
Batterilevetid: Op til 21 dage (afhænger af brug)
Displayopløsning, BxH: 416 x 416 pixels
Vægt: 70 g (47 g, kun kassen)
Indbygget hukommelse: 32 GB

I kassen


- Quatix 7 – Sapphire Edition
- opladnings-/datakabel
- Dokumentation

 
Vores pris    
7.749,00 DKK
 

 stk.       Læg i kurvBesøg butikken
Bes�g butikken
Garmin Summer Deal
Marinetorvet er nr. 1 i kategorien B�dudstyr hos Trustpilot
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark