Marinetorvet Trustpilot Score  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Gr�nland   Levering F�r�erne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

 Motor og batteri  Elmotorer  HighTime 55 lbs elmotor til saltvand
HighTime 55 lbs elmotor til saltvand

HighTime 55 lbs elmotor til saltvand


Læs om leveringstider Levering indenfor 3 hverdage

55 lbs saltvands-elmotor til hækmontering med batterimåler, digitalt display og indbygget relæ, som beskytter hvis propellen f.eks. vikles ind i vegetation eller garn.

Denne elmotor har et lidt kortere motorben end de øvrige elmotorer til saltvandsbrug, hvilket gør motor yderst egnet til sejlads på lavt vand.

Anbefalet til både op til 22 fod. Yder 55 pund tryk, hvilket generelt vil kunne drive en båd på 22 fod med en fart af 3-5 knob afhængig af vægt og type.

Specifikationer:
- Max Thrust (lbs): 55 lbs
- Volt: 12V
- LED-indikator til måling af batteriets ladestand (fungerer på alm. blysyre batterier)
- Justerbart og ergonomisk designet teleskopisk håndtag på 390mm.
- Gear: 5 fremad / 2 tilbage
- Aksel i rustfrit stål.
- Indbygget zinkanode som beskytter mod rust
- Aluminiumslegeret motorhoved.
- Forstærket nylon-monteringsbeslag belagt med anti-korroderende materiale.
- 3-bladet propel.
- Anti-korrosions system til havvand eller saltvand brug.
- længde (inkl. motorhus og propel): 108 cm.
- Spænding: 12V DC
- Motorben type: rustfrit stål
- Motorben længde: 91 cm
- Vægt: 9,08 kg.
- Maks hastighed: 10 km/h

Vælg den rette elmotor, batteri og batterilader
Uanset om du vælger en elmotor som supplement til benzinmotoren på en småbåd, som trollingmotor til joller eller som primær drivkraft til gummibåden, kan du nyde godt af de indlysende fordele såsom lydløs sejlads, lave driftsomkostninger og stor fleksibilitet i styringen.

Men afgørende for at få det fulde udbytte af elmotoren er at vælge en motor, som passer til behovet og et batteri med den rette størrelse og af den rette type (mere herom længere nede)

Det vigtigste er nok at vælge en motor med den rette dimension i forhold til bådens længde og vægt. Vælg aldrig en underdimensioneret motor, men en hvor den forventede ”normalhastighed” (f.eks. trollinghastigheden) kan opnås ved en af motorens mellemhastigheder. Tænk i denne sammenhæng på at strømforbruget ved halv kraft er ca. ¼ af forbruget ved maks fart.

Det næste man skal gøre op med sig selv er om elmotoren skal benyttes i saltvand. I så tilfælde skal du vælge en af de hvide Minn Kota ”Riptide”-modeller, Shakespeares saltvandsmodel eller BlueStream saltvandsmotoren.

Herefter skal du vælge mellem en hæk- og en frontmonteret motor. Sidstnævnte type vil ofte være en fordel under vanskelige vind- og strømforhold, idet bådens drift bliver mere stabil og kræver færre korrektioner. Omvendt vil der være mange bådtyper, hvor en hækmonteret motor passer bedre i forhold til bådens konstruktion og hvor styrmanden typisk vil befinde sig.

Batteriet SKAL være et forbrugsbatteri. Denne type batterier kan klare langtidsbelastningen og de gentagende dybdeudladninger. Bemærk i denne sammenhæng at almindelige bilbatterier (startbatterier) ikke egner sig som strømforsyning til en elmotor.

Groft sagt kan et batteri holde motoren kørende i en periode der svarer til batteriets amperetimer divideret med strømforbruget ganget med 0,9. Som et eksempel kan et batteri på 75AH drive en elmotor som forbruger 30 ampere i timen ved 12 volt – i to timer og et kvarter. Sænkes hastigheden til det halve opnås en driftstid på 9 timer. Under tilbehør til hver motor finder du det batteri som Marinetorvet anbefaler til den pågældende motor.

Den ideelle batterilader skal være beregnet til at oplade dybafladede batterier og have automatisk frakobling når den maksimale cellespænding er nået. Dette giver dit batteri den længste levetid.

 
Vejl. pris
2.159,00 DKK
 
 
Du sparer
- 260,00 DKK
 
 
Vores pris    
1.899,00 DKK
 

 stk.       Læg i kurvÅbent hus
Besøg butikken
Bes�g butikken
Marinetorvet er nr. 1 i kategorien B�dudstyr hos Trustpilot
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark