Marinetorvet anmeldelser  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Gr�nland   Levering F�r�erne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

Sikkerhed ved bestilling hos Marinetorvet.dk

De data, som du sender i forbindelse med et køb på betalingskort hos Marinetorvet.dk, transmitteres krypterede. Derfor er det kun PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), der kan læse dem. Hverken Marinertorvet.dk eller andre udenforstående har adgang til dine bankdata.

Så længe du ser dig om i online butikken er der ingen kryptering, men når du skal til at indtaste dine betalingsoplysninger, går du ind i et såkaldt sikkert område. Det betyder, at de data, som du taster ind i forbindelse med købets afslutning, bliver krypteret inden de sendes til PBS server. På denne server bliver det blandt andet undersøgt, om kortet for eksempel er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Er alt som det skal være, går der besked tilbage til dig om, at din handel er bekræftet. Først på dette tidspunkt får Marinetorvet.dk oplysning om, hvem du er, og hvilke varer der skal leveres.

Du har mulighed for at anvende følgende betalingskort:


Dankort/
Visa-Dankort

Visa

MasterCard

Juridiske betingelser samt betingelser for online handel inkl. fortrydelsesret

Databeskyttelsespolitik

Black Friday
Besøg butikken
Bes�g butikken
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark