Marinetorvet Trustpilot Score  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Grønland   Levering Færøerne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

 Søkortplotter  Marine netværk  Garmin GMS 10
Garmin GMS 10

Garmin GMS 10


Læs om leveringstider Levering indenfor 4 hverdage

Med GMS 10-netværksportudvideren får du mulighed for at slutte flere plottere og sensorer til Garmin Marine Network. Med denne robuste 100 Mbit switch kan du slutte flere multifunktionsskærme og sensorer til Garmin Marine Network og dermed drage fordel af Ethernet-lignende dataoverførselshastigheder, som er ti gange hurtigere end på mange andre konkurrerende systemer.

Kun plug-and-play
Grænsefladen mellem GMS 10 og Garmin Marine Network er helt igennem plug-and-play, hvilket vil sige, at alle eksterne enheder, der sluttes til netværket, automatisk registreres og gøres tilgængelige. Samtidig får du nem adgang til at slutte yderligere enheder og skærme til netværksportene på GMS 10 ved hjælp af det samme standarddatakabel.

Vandtætte forbindelser
Den hårdføre GMS 10 er særligt udviklet til at kunne modstå det nedbrydende miljø til søs. Alle forbindelser er 100 % vandtætte, og de dataporte, der ikke er i brug, er forseglede med hætter, som beskytter portene mod indtrængen af skadelig fugt.

GMS 10: Udnyt dit netværks fulde potentiale

 
Vores pris    
2.299,00 DKK
 

 stk.       Læg i kurvBesøg butikken
Bes�g butikken
Garmin Spring Deal
Marinetorvet er nr. 1 i kategorien B�dudstyr hos Trustpilot
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark