Marinetorvet anmeldelser  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Gr�nland   Levering F�r�erne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

 Plejemidler  Fedt og smørremiddel  TRC smørrefedt nr. 880, 429ml.
TRC  smørrefedt nr. 880, 429ml.

TRC smørrefedt nr. 880, 429ml.


Læs om leveringstider Levering indenfor 3 hverdage

TRC 880 CROWN & CHASSIS GREASE

Oprindeligt udviklet til kronen på en borerig og lastbilchassis, 880 CROWN & CHASSIS # 2 Multifunktionsfedt har vist sig at være rygraden i Texas Refinery Corp.-serien med specialsmøremidler. "Rødt fedt med gyldne flager" er en favorit landsdækkende, fra industri til lastbil. 880 CROWN & CHASSIS # 2 opfylder og overskrider kravene til et multifunktionsfedt.

Fremragende ekstreme trykekvaliteter

Kronen på en borerig forventes at understøtte vægten på to til tre mil borerør, hvilket udvikler kritiske smørebehov ved kontaktområder. 880 CROWN & CHASSIS er især effektiv til denne type højtrykspåføring. Med en Timken OK belastningsgrad på mindst 100 pund 880 CROWN & CHASSIS opfylder specielle smørebehov, hvilket giver det ultimative inden for ekstrem trykbeskyttelse. Det er fremragende til brug på kugleled og femte hjul, som konstant placeres under tunge belastninger.

Sænker fedtforbrug og reducerer vedligeholdelsesomkostninger

De specielle klæbrighedsadditiver, der er indeholdt i TRC (Texas Refinery Corp.) 880 CROWN & CHASSIS GREASE, gør det til et meget praktisk fedt. Dens evne til at blive sat reducerer ikke kun fedtforbruget, men giver også enestående beskyttelse mod metal-til-metal-kontakt. Det klæber fast på metal og forsegler støv, fugt, rust og korrosion. Ud over at skabe en støvbarriere tillader de klæbende og sammenhængende egenskaber ved 880 CROWN & CHASSIS GREASE det at modstå balling op foran en lejeaksel. Disse træk hjælper også med at smøre den komplette skaft og leje og undgå tørre pletter.

Meget stabil

TRC 880 CROWN & CHASSIS GREASE er specielt behandlet for at modstå oxidation og modstår ændringer i konsistens og kvalitet, selv når de opbevares i lange perioder. Det modstår adskillelse, har kontrolleret olieblødning og under de fleste betingelser krakker ikke, hærdes eller bliver tynd.

 
Vejl. pris
89,00 DKK
 
 
Du sparer
- 26,00 DKK
 
 
Vores pris    
63,00 DKK
 

 stk.       Læg i kurvBlack Friday
Besøg butikken
Bes�g butikken
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark