Marinetorvet Trustpilot Score  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Grønland   Levering Færøerne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

 Fiskegrej tilbehør  Gulp Alive  Gulp Alive Børsteorm Bloody 15 cm - hel spand
Gulp Alive Børsteorm Bloody 15 cm - hel spand

Gulp Alive Børsteorm Bloody 15 cm - hel spand


Læs om leveringstider Levering indenfor 3 hverdage

Gulp Alive Børsteorm er en perfekt kopi af naturlig børsteorm. Konsistensen, markeringer på kroppen og benene er meget naturtro. Alt dette giver et fleksibelt agn som bevæger sig naturligt i vandet og er let at montere på krogen. Børsteorm fiskes bedst på et langt forfang sammen med et lod, eller på et bombarda-rig så børsteormen kan svæve over bunden.
Børsteorm er en vigtig føde for alle fisk i dansk farvand, men specielt i sværmeperioder går alle fisk helt amok for at frådse i børsteorm. Havørreden benytter sig af børsteormssværmningen til at spise sig fed efter gydningen. Børsteorm lever ofte i og under muslingebanker, så prøv altid Gulp Alive Børsteorm i disse områder året rundt!

Generelt om Gulp Alive!
Gulp! Alive! er en videreudvikling af Berkleys mest realistiske kunstagn til dato - nemlig Gulp!
Med Gulp! Alive! er det imidlertid lykkedes at fremstille en agn, der er 34 % blødere og dermed mere livagtig og naturtro end forgængeren, og så har Gulp! Alive! tillige nogle egenskaber som ikke findes tilsvarende andre steder.
Gulp! Alive! kan eksempelvis "genoplades" efter fiskeri ved, at man lægger agnen tilbage i væsken i den praktiske opbevaringsspand. Gulp! Alive!-produkterne kan nemlig absorbere væsken i et forhold der svarer til op til 20 % af agnens egenvægt, så din agn altid er lige frisk og effektiv - hver gang!
Desuden er duft- og smagsstofferne i Gulp! Alive! ligeledes forbedret således, at der altid breder sig et kraftigt "blodspor" omkring agnen.

En yderligere forbedring af Gulp! er opstået ved, at uanset om der fiskes i saltvand eller ferskvand, så er Gulp! Alive! altid lige effektiv. Uden grænser!

Og så er Gulp! Alive! naturligvis 100 % biologisk nedbrydeligt

Leveres i spand med skruelåg indeholdende 320ml.

 
Vejl. pris
209,00 DKK
 
 
Du sparer
- 104,50 DKK
 
 
Vores pris    
104,50 DKK
 

 stk.       Læg i kurvForlænget fortrydelsesret indtil 7. januar 2020
Job hos Marinetorvet
Besøg butikken
Bes�g butikken
Marinetorvet er nr. 1 i kategorien B�dudstyr hos Trustpilot
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark