Marinetorvet Trustpilot Score  
Levering Danmark   Levering Sverige   Levering EU   Levering Grønland   Levering Færøerne   Levering Island   Sitemap | Print | Login | Links | Arkiv  
Forside
    Forsiden Tilbud Nyhedsbrev Sikker handel Garanti og fortrydelsesret Kontakt    
Søg

 Kundeservice


 Åbent man-fre 10.00-17.30
 lør 10.00-14.00
 tlf. 32 12 11 11

Marinetorvet Haslev

Sales manager på fuld tid søges til vores butik i Haslev

Er du ekspert i bådudstyr, og er du på udkig efter et spændende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed i høj vækst, så er det måske dig som skal være vores nye Sales Manager.

Marinetorvet er en af Danmarks største forhandlere af udstyr til lystbådemarkedet. Med butikker i København og Haslev samt en stor og alsidig webshop er vores mål at være bådejernes fortrukne indkøbssted. Vi vægter service højt og bestræber os på at hjælpe og vejlede vores kunder til at foretage de rigtige valg.

Vores 1000m2 store marinecenter i Haslev midt på Sjælland åbnede i 2019, og kunderne har taget rigtig godt imod butikken. Derfor søger vi nu endnu en ekspert i bådudstyr, som passer ind i vores team af højt specialiserede medarbejdere.

Du vil komme til at deltage i alle dele af virksomhedens drift herunder ekspedition, kundeservice, sortimentsplanlægning samt drift og vedligeholdelse af vores webshop. Din viden om bådudstyr er bred og du skal kunne vejlede vores kunder i alt udstyr fra maling og vedligeholdelse til kompliceret marineelektronik.

Muligvis kommer du fra et tilsvarende job, og det er en fordel hvis du selv er sejler. Du er stærk til at formulere dig skriftligt, arbejder rutineret ved PC og har let ved at tilegne dig ny viden.

Er du den rette mand/kvinde til jobbet, så skriv en ansøgning til info@marinetorvet.dk. Fortæl lidt om dig selv og skriv hvorfor du mener at du passer til jobbeskrivelsen.

 


Tiltrædelse:

Efter aftale - gerne hurtigst muligt

Ansøgningsfrist 31. december 2020

Stilling:

Fuld tid - 37 timer om ugen

Arbejdsdage:

Man-fre 10-17.30
Lørdag 10-14
Fri hver anden lørdag samt en hverdag hver anden uge.

Arbejdssted:

Haslev

Løn: Efter kvalifikationer

 

Black Friday
Forlænget fortrydelsesret indtil 7. januar 2020
Job hos Marinetorvet
Besøg butikken
Bes�g butikken
Marinetorvet er nr. 1 i kategorien B�dudstyr hos Trustpilot
Hurtig levering
     
Tilmeld nyhedsbrev
Webdesign: CMS Danmark